HIFK – RoKi 5 – 1 (3-1, 0-0, 2-0)

Viikonlopun toinen matsi pelattiin jo aamupäivällä RoKi:a vastaan. Gimmat pelasivat vahvan ottelun, maalivahti Miia Vainiolle kertyi ottelussa vain kahdeksan torjuntaa. Aamupäivän tehonaisena toimi kapteeni Athena Locatelli kahdella maalilla ja yhdellä syöttöpisteellä. Locatelli avasi joukkueen maalihanat ylivoimalla ottelun alussa. Gimmat kirjautti erässä vielä kaksi maalia Julia Kuhdan ja Pauliina Salosen osumilla. Toinen erä eteni ilman maaleja.

Gimmojen kapteenistoon kuuluva Johanna Kemppainen oli tyytyväinen miten joukkue tuli peliin: “Yllättävän vähän tuntui [eilinen]. Alettiin valmistautua aamun peliin heti eilisen pelin jälkeen ja tuntui, että olimme tänään jopa valmiimpia pelaamaan kuin eilen”.

Kolmas erä alkoi hyvin vahvasti heti keskialoituksen jälkeen, kun kapteeni Locatelli nappasi kiekon, luisteli vahvasti rovaniemeläispuolustuksen läpi ja toimitti kiekon maalin perukoille. Ottelun lopussa Emmi Juusela viimeisteli loppulukemat tehden ensimmäisen maalinsa IFK-paidassa RoKi:n pelatessa ilman maalivahtia. Kemppainen oli erittäin tyytyväinen joukkueeseen: “Kokonaisuudessaan jäi hyvä fiilis viikonlopusta. Hyvää tekemistä joka ketjulta”.

Joukkue on uudistunut viime kaudesta, mutta jo kahden ottelun jälkeen onnistumisia on hyvin laajalla rintamalla – jo kymmenen pelaajaa on tehopisteillä. ”Hienoa saada potentiaalisia nuoria joukkueeseen. Heiltä löytyy taitoa ja tänä viikonloppuna onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Vielä luonnollisesti hetki menee, että hioudutaan yhteen mutta aletaan olemaan jo hyvässä vauhdissa”, Kemppainen jatkoi hymyillen.