Gimmoille viikonlopusta täysi pistepotti.

IFK – TPS 6 –1 (0-4 , 0-0 , 2-1)

Lauantaiselta Rauman reissulta Helsinkiin palasi energinen Gimmojen lauma. Kauden ensimmäisessä Malmilla pelatussa kotiottelussa punanutut osoittivat oivan vireensä jo ensimmäisessä erässä. Kotijoukkueelta nähtiin hienoja syöttökuvioita, ja myös neljä upeaa maalia. Gimmojen maalinteon aloitti Hilma Kokkoniemi, joka täräytti kiekon ylänurkkaan Mia Heikurin syötöstä ajassa 01:46. Sen jälkeen tahtipuikkoa maalinteossa heilutteli Gimmojen ykköskenttä: ensin puolustaja Krista Parkkonen teki irtokiekosta lukemiksi 2-0, jonka jälkeen Johanna Kemppainen onnistui kahdesti peräkkäin Parkkosen syötöistä. Ensin irtokiekosta 3-0 ja sitten ylivoiman juuri päättyessä 4-0 ajassa 16:55. Ensimmäisessä erässä Gimmojen maalilla pelannut Sanni Ahola torjui vain neljä kertaa ja TPS:n päässä Isabella Portnoj 14 torjuntaa.

Ottelun toinen erä eteni Gimmojen hallinnassa mutta maaleitta. Torjunnat Ahola 9 ja Portnoj 17. Kolmas erä avasi taas myös maalihanat. Joukkueen nuorisokaarti nikkaroi ottelun viimeiset IFK-osumat, kun Henni Virtanen viimeisteli 5-0 lukemat Emmi Juuselan syötöstä ja illan viimeisen IFK-maalin teki Marisa Klemola. Osumien välissä TPS pääsi rikkomaan Aholan kuparisen Janette Jokikokon toimesta. Ottelu loppulukemat 6-1 ja Gimmoille tästä viikonlopusta täysi pistepotti.

Yksi joukkueen kuumimmista pelaajista tällä hetkellä, varakapteeni Johanna Kemppainen kommentoi ottelun kulkua seuraavasti: ”Ensimmäinen kotipeli ja tehtiin kyllä hieno kiekkonäytös Malmilla. Ensimmäiseen erään lähdettiin heti hyvällä ilmeellä ja jokainen teki töitä kentällä, mikä näkyikin tulostaululla. TPS teki ryhtiliikkeen toiseen erään, mutta painettiin hyvin töitä. Parannettavaa meillä on vielä siinä, että pelataan koko 60 minuuttia. Vaikka tilanne ekan erän jälkeen olikin jo 4-0, silti pitää jaksaa tehdä töitä samalla intensiteetillä. Pelattiin kuitenkin tiiviisti joukkueena ja luistelu oli ehdottomasti meidän vahvuus tänään”.

Pistenaiset:
Johanna Kemppainen 2 + 0
Krista Parkkonen 1 + 2
Henni Virtanen 1 + 0 (1. Maali Naisten Liigassa)