Suunniteltua pidemmäksi venyneen joulu- ja pelitauon päätti harjoitusottelu Hunters U15-poikia vastaan. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuussa ennen kauden alkua Porvoossa. Kyseinen ottelu päättyi tasapeliin, jonka Gimmat ratkoivat edukseen voittolaukauskilpailussa.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti päädystä toiseen. Ajassa 06:26 Gimmojen avausmaalin teki Johanna Kemppainen, syöttäjinä osumassa Emmanuelle Passard ja Matilda Nilsson. Ottelun lukemiin 2-viimeisteli ajassa 15:26 Veronika Lorencova, syöttäjänä Nenna Mehtonen. Ajassa 19:36 Hunters pääsi kaventamaan ottelun lukemiin 2-1. Maalintekijänä Daniel Wahlstedt. Lukemat ensimmäisen erän jälkeen 2-1. Torjunnat: IFK Lumi Jääskeläinen 12 ja Hunters William Gammals 10.

Toisessa erässä nähtiin hyvin rakennettuja hyökkäyksiä molemmissa päädyissä. Ajassa 21:24 Hunters tasoitti lukemiksi 2-2. Maalintekijänä Wahlstedt. Kotijoukkue ei kuitenkaan tästä lannistu ja iski itsensä 3-2-johtoon ajassa 26:53. Maalintekijänä Henni Virtanen ja syöttäjänä Veera Huotari. Hunters tasoitti lukemiksi 3-3 ajassa 37:23. Maalintekijänä Rafael Sandberg. Seuraavaksi Gimmat hankkiutuivat jälleen maalin edelle ja siirtyivät ajassa 38:38 4-3 johtoon Passardin maalilla. Maaliin ei merkitty syöttäjiä. Torjunnat: IFK Jääskeläinen 11 ja Hunters Gammals 20.

Ottelun kolmas erä alkoi kotijoukkueen painostuksella. Ajassa 42:52 Gimmojen hyvä syke palkittiin maalilla, kun Passard viimeisteli toisen maalinsa Nilssonin syötöstä. Hunters kavensi lukemiin 5-4 ajassa 52:05. Maalintekijänä jälleen Wahlstedt. Ajassa 55:34 Gimmat lisää johtonsa lukemiin 6-4 Mikaela Saukkosen tyylikkäällä maalilla toisesta aallosta. Syöttäjänä osumassa Virtanen. Torjunnat: IFK Jääskeläinen 13 ja Hunters Gammals 10.

IFK korjasi tällä kertaa voiton ottelusta ja lähetti kiitokset Porvoon suuntaan hyvästä ottelusta. Päävalmentaja Saara Niemi kiteytti joukkueen tunnelmat.
– Seitsemän viikon tauko peleistä takana, joten oli mukava päästä joukkueena tositoimiin. Huntersin poikien luisteluvauhti toi meille sopivasti haasteita ja tempo pelissä oli koko ajan hyvä. Seuraava harjoituspelimme onkin jo viikon päästä Espoossa joten siellä jatketaan.

IFK:n seuraavat harjoitusottelut:
La 5.2. Kiekko-Espoo – HIFK Tapiola2 klo 18:15
La 12.2. TPS – HIFK Kupittaa klo 14:00

Naisten Liiga jatkuu olympialaisten jälkeen 26.2. ottelulla TPS – HIFK.